Om boligene

Lysås Vest består av 29 familieboliger, som alle ligger i en vestvendt skråning med optimale solforhold. Boligene er fordelt på tre rekker, og første salgstrinn består av 15 boliger, der hver rekke er representert. Boligene får et moderne uttrykk med harmoniske farger, fine detaljer og store, flotte vinduer. De får også egen takterrasse med fantastisk utsikt mot marka.

Ulike størrelser

Boligene kommer i forskjellige størrelser for å passe for familier med ulike behov, og ligger mellom 124-164kvm BRA. Hver bolig får 3–4 soverom og 2 bad, og de to øverste rekkene får i tillegg separat wc i første etasje. Boligene holder en solid kvalitet og topp moderne standard, med blant annet tidsriktig kjøkken, peisovn og flislagte bad med varme i gulvet.

Parkering

Alle rekkehusene på Lysås Vest får egen parkering. Den nederste rekken får parkering i felles garasjeanlegg i underetasjen, mens den midterste rekken får integrert garasje i boligen. Den øverste rekken får egen privat garasje ved inngangspartiet. I tillegg er det gjesteparkering i garasjekjelleren og ved garasjene på den øverste rekken.