Om prosjektet

På Lysås Vest bygger vi 29 rekkehus i et trygt og godt nabolag der det skal være fint å bo.

Lekeplasser for små og store barn

Barna som vokser opp på Lysås Vest kommer til å huske lukten av granbar og skogbunn, og de vil ha minner om kjempelange skiturer, som kanskje egentlig bare var en runde rundt nabolaget. Og de vil huske den gode følelsen av å komme inn igjen i varmen, slitne og salige etter tur. Den ene lekeplassen plasserer vi i sentrum av boligene, så du kan føle deg trygg på å slippe barna ut alene for å leke. Den andre lekeplassen finner du rett ved den fine bekken som sildrer langs tomta, med egen brygge.

Eget felleshus til små og store feiringer

I hjertet av tomta bygger vi et felleshus, som er fullt utstyrt med kjøkken og toalett. Det hyggelige lokalet er perfekt for alle typer feiringer, uansett om det er konfirmasjonen av eldstemann, barnebursdag eller nabolagsfest.

Smørerom og sykkelverksted

Lysås Vests unike plassering rett ved inngangen til Østmarka gjør at rekkehusene passer perfekt for den aktive familien. Vi ønsker å legge til rette for aktivitet i marka og bygger derfor både smørerom og sykkelverksted i garasjekjelleren, til fri benyttelse for beboerne.

Elsparkesykler til alle hus

Som del av vårt miljøengasjement tilbyr vi alle rekkehusene på Lysås Vest en elsparkesykkel hver. Med denne håper vi at flere vil benytte seg av de mange gode kollektivtilbudene i nærheten.